Nedap CowControl

Maximizați performanța efectivelor de lapte și eficiența fermei

Nedap CowControl ™  este sistemul de monitorizare și gestionare a efectivelor de lapte all-in-one. Ajută la maximizarea performanței efectivului și a eficienței fermei prin creșterea rezultatelor reproducerii, a sănătății vacilor, a eficienței muncii și a gestionării fermei. Știți că acestea sunt cheile pentru îmbunătățirea producției și a profitabilității. Cum vrei să preiei controlul?

Cunoaște-ți vaca

Lăsați SmartTag-urile dvs. să vă arate mai mult decât poate vedea cel mai expert ochi. Zi și noapte.

SmartTag-urile noastre avansate identifică fiecare vacă și țin evidența semnelor ei de căldură, poziție, mâncare, ruminare, stând în picioare, culcat, mers și comportament inactiv 24/7. Aceasta oferă cele mai precise și complete informații despre fertilitatea, sănătatea, bunăstarea și starea nutrițională a vacilor și grupurilor individuale. Completate de locația lor exactă în hambar.

Controlează-ți turma

Lasă tehnologia să te servească în loc să fie invers.

Nedap CowControl transformă inteligent datele SmartTag în alerte în timp real și relevante, liste de sarcini, rapoarte și hărți de hambar pentru a vă ajuta să vă gestionați și să vă controlați efectivul. Aceste informații utile sunt ușor de înțeles și prezentate pe PC, tabletă și smartphone. Nedap CowControl se integrează, de asemenea, cu sistemele dvs. de automatizare a fermelor și cu programele de gestionare a produselor lactate. Drept urmare, dumneavoastră și echipa dvs. vă concentrați automat pe vacile potrivite, la momentul potrivit, cu tratamentul potrivit.

Nedap CowControl combină o gamă de funcții de neegalat într-un sistem unic și extrem de avansat, dar ușor de utilizat.

Identificare

Identificare electronică dovedită a vacii, conform ISO, în toate sistemele dvs. automate, cum ar fi echipamentele de muls, hrănire și sortare și rutare.

Detectarea căldurii

Detecție extrem de precisă a căldurii, cu sfaturi pentru momentul optim de inseminare, precum și informații despre reproducere.

Localizarea vacilor

Localizați vacile care necesită atenție sau tratament rapid și ușor. Vedeți și urmați poziția lor în timp real pe harta hambarului.

Alimentație, ruminare și comportament inactiv

Management proactiv, individual al sănătății pentru detectarea timpurie a problemelor de sănătate și monitorizarea intensivă a vacilor în tranziție și recuperarea post-tratament cu Smarttag Neck.

Comportament în picioare, culcat și mers

Obțineți un management proactiv și individual al sănătății pentru detectarea timpurie a problemelor de sănătate, monitorizarea intensivă a vacilor proaspete și asistență de recuperare post-tratament cu Smarttag Leg.

Tendințe de performanță a turmei

Graficează tiparele de comportament ale grupurilor și ale întregii turme pentru a evalua impactul deciziilor de management asupra performanței turmei și pentru a face îmbunătățiri.

Integrare și conexiune

Conectați cu ușurință Nedap CowControl la sistemele dvs. de automatizare a fermelor și la programele de gestionare a produselor lactate datorită aplicațiilor avansate de integrare.

Flexibilitate în SmartTags și caracteristici

Alegeți gâtul sau piciorul SmartTag cu caracteristicile care se potrivesc stilului dvs. de gestionare a fermelor lactate.

Informații în timp real pe toate dispozitivele pentru mai mulți utilizatori

Toți membrii echipei au acces la informații relevante în timp real și adecvate nevoilor tuturor.

Alimentare electronică cu concentrat Nedap

Stația de hrănire a vacii Nedap

Rația exactă la momentul potrivit

Nedap oferă hrănirea electronică a concentratului cu stația de hrănire a vacii Nedap utilizând identificarea electronică individuală a animalelor (RFID). Acest echipament de hrănire a bovinelor oferă fiecărei vaci hrana potrivită la momentul potrivit în dimensiunea porțiunii potrivite, urmând o curbă de hrană personalizată pe care o puteți configura cu ușurință. Stația de hrănire a vacii Nedap vă permite să vă hrăniți vacile pe baza a patru factori:

 • Producția de lapte
 • Zile de lactație
 • Per grup de producție
 • Raport de hrană individuală fixă ​​pentru vacile de lapte

Răspândind porțiunile de concentrat ale fiecărui animal pe parcursul zilei, puteți preveni problemele digestive, astfel încât animalele dvs. să rămână în stare optimă. La rândul său, aceasta pune bazele rezultatelor de producție de succes, economisind în același timp și costurile cu furajele și forța de muncă – o situație ideală de câștig-câștig.

Vacile pot mânca calm

Sistem inteligent și durabil

Stația de hrănire a vacii Nedap asigură junincile mai puțin asertive și vacile din grup nu pot fi deranjate sau alungate în timp ce mănâncă. Jgheabul de alimentare ecranat, porțile laterale și bariera robustă orientată spre spate împiedică săriturile pentru a oferi vacilor dvs. cea mai bună protecție posibilă în timp ce mănâncă. Se poate adăuga o poartă pneumatică spate opțională.

Beneficiile dintr-o privire

 • Robust și durabil pentru a rezista la orice mediu de hambar și la comportamentele animalelor
 • Designul asigură că fiecare animal poate mânca în siguranță, confortabil și calm
 • Portiile concentrate se raspandesc optim pe parcursul zilei
 • Vă permite să vă concentrați asupra sănătății și producției cu o strategie adecvată de hrănire – conducând la starea optimă a vacii și la rezultate mai bune la producție
 • Distribuie standard două tipuri de alimentare; poate fi extins la șase
 • Reduce costurile cu furajele și forța de muncă

Înregistrarea producției de lapte

Monitorizarea producției pentru managementul țintit

Sistemul de înregistrare Nedap Milk Yield, certificat ICAR, pune în mâna dvs. datele de producție exacte pentru fiecare vacă, astfel încât să puteți viza domeniile de management care funcționează sau care necesită îmbunătățiri. Echipamentele esențiale pentru fermele de lapte care vă oferă informații despre producția de lapte de vacă individuală este un factor crucial pentru a înțelege performanța fermei dvs. și pentru a lua decizii inteligente de gestionare.

Cu Nedap Milk Yield Recording and Milking Point Controllers (MPC), sunteți echipat cu instrumente dovedite pentru ușurință și eficiență în ferma dvs.

Înregistrarea producției de lapte

Nedap Milk Yield Recording oferă informații zilnice asupra producției individuale de lapte de vacă. Nedap furnizează date privind randamentul și conductivitatea laptelui pentru fiecare vacă, astfel încât să puteți analiza productivitatea și sănătatea ei. Datele de producție sunt valoroase pentru a orienta deciziile de gestionare a animalelor și fermelor pentru a obține cea mai înaltă performanță posibilă pentru fiecare animal. Sistemul Nedap vă avertizează cu privire la problemele de conductivitate, astfel încât să puteți detecta mastita într-un stadiu incipient, să interveniți rapid și să evitați pierderea producției de lapte sau tăierea timpurie

Sortare și rutare automată a vacilor

Sortarea și rutare Nedap controlează întregul flux de vaci de la fermă. Procesele de separare a vacilor pentru tratare și direcționarea vacilor către orice locație specifică din hambar sau spre pășune sunt complet automatizate. Acest lucru economisește timp și muncă și facilitează creșterea controlată. Integrarea cu Nedap CowControl face posibilă separarea automată a vacilor care trebuie inseminate sau tratate în conformitate cu alertele de căldură și sănătate, fără a fi nevoie să le atingeți o singură dată. Sortarea și rutare Nedap este extrem de flexibilă, cu funcții precum:

 • Sortare accidentală sau repetată
 • Sortare și direcționare pe animal sau grup
 • Sortarea pe baza alertelor de notificare

Sistemul este conceput din renumita   tehnologie de identificare Nedap . Cu tehnologia Nedap de la ferma dvs., vă construiți o bază solidă pentru o creștere suplimentară și o eficiență îmbunătățită.

Economisiți timp și muncă

Cu Nedap Sorting and Routing, întregul proces de separare a vacilor pentru tratament și / sau direcționarea vacilor acolo unde le doriți este complet automatizat. Sistemul controlează întregul flux de vaci de la fermă. Folosind sistemul de gestionare a produselor lactate Nedap, dvs. sau angajații dvs. puteți determina cu ușurință ce vacă sau grupuri de vaci trebuie separate sau direcționate și locația către care trebuie trimise.

Identificare (ISO)

Cel mai versatil și mai fiabil sistem de identificare a vacilor din lume

Tehnologia Nedap oferă fermierilor cel mai versatil și mai fiabil sistem de identificare a vacilor din lume. Tehnologia noastră se bazează pe decenii de experiență cu fermierii. Din 1977, Nedap a fost pionierul identificării prin radiofrecvență (RFID) în gestionarea bovinelor.

Experiențele și expertiza Nedap sunt aplicate dezvoltării celor mai avansate instrumente pentru aplicațiile din viața reală din industria produselor lactate. Acest lucru înseamnă că nu vă sunt garantate doar soluții tehnologice superioare cu Nedap, dar puteți beneficia și de gama largă de opțiuni suplimentare oferite de sistemele de identificare de primă clasă ale Nedap. Bazat pe identificarea individuală a animalelor, Nedap oferă o soluție de automatizare a agriculturii care se pot potrivi fermei dvs.

Scopuri de identificare:

Urmărirea și optimizarea performanței vacii

Identificarea individuală a vacilor în sectorul de gestionare a bovinelor de lapte este utilizată pentru a se asigura că nici o vacă nu rămâne anonimă și pentru a se asigura că starea de sănătate și performanța fiecărui animal pot fi urmărite și gestionate imediat. Nedap oferă o soluție adecvată pentru fiecare scop.

Urmărirea bovinelor

Identificarea Nedap vă permite să vă urmăriți vacile individual. Acest lucru se face cu etichetele Nedap.

Management

Identificarea Nedap include soluții de automatizare a agriculturii pentru a optimiza performanțele vacilor cu un management de succes: detectarea căldurii, monitorizarea stării de sănătate și localizarea vacilor ( Nedap COWControl ),   alimentarea electronică a concentratului ,   înregistrarea randamentului laptelui ,    sortarea și dirijarea    și cântărirea. În aceste scopuri, sunt utilizate Nedap PowerID, Smarttag Neck și Smarttag Leg.

Nedap

Identificarea prin frecvență radio (RFID)

RFID (Radio Frequency Identification) este o tehnologie care vă permite să identificați animalele individuale automat și fără fir. RFID poate fi utilizat pentru a face mai multe procese mai eficiente, sigure și eficiente. Un sistem RFID de bază constă întotdeauna dintr-o etichetă RFID, un cititor RFID (antenă) și un sistem pentru prelucrarea datelor RFID.