Hrănirea electronică a scroafelor

Cu Nedap Electronic Sow Feeding, vă puteți asigura că fiecare scroafă primește hrana individuală și îngrijirea de care are nevoie, precum și beneficiile de a fi într-un grup de gestație calmă. Nedap poate proiecta conceptul automat de alimentare în orice operațiune de dimensiuni, inclusiv clădiri noi sau remodelate. Alimentarea electronică a scroafelor Nedap vă poate ajuta să eliminați deșeurile de furaje și să optimizați eficiența furajelor pentru întregul efectiv. Cum? Cu date exacte la îndemână, puteți seta planuri de hrană pentru fiecare scroafă.

Sistemul reglează automat dietele, iar scroafele rămân în stare optimă a corpului. Sistemul este proiectat având în vedere nevoile scroafei. Permite fiecărei scroafe să mănânce în siguranță, fără întrerupere și să meargă înainte, departe de grup, când a terminat. Designul unic al stilourilor de gestație de scroafă de grup cu hrănirea electronică a scroafelor Nedap menține scroafele calme și susține o atmosferă productivă. Proiectul încorporează stații de alimentare cu ieșiri înainte, care s-a dovedit de zeci de ani că minimizează rănile și stresul scroafei prin separarea scroafelor hrănite de cele scufundate.

Avantajele hrănirii individuale a scroafelor cu Nedap Livestock Management

⇒ Alimentatoarele de ieșire înainte previn conflictul între scroafele hrănite și cele scufundate

⇒ Liniile duale de alimentare și software-ul ușor de utilizat facilitează menținerea stării corpului scroafei

⇒ Opțiunea de dozare a apei încurajează scroafele să mănânce rația completă

⇒ Fermele raportează zero agresiune la stațiile de alimentare

⇒ Barn este mai liniștit. Calitatea aerului și iluminatul sunt adesea îmbunătățite

⇒ Fermele raportează până la 20% economii de furaje în comparație cu tarabele

Hrănirea alimentării cu activator wireless

Maximizați performanța scroafelor și a porcilor

Nu lăsați la întâmplare aportul de hrană al scroafelor care alăptează. Hrănirea Nedap Farrowing cu activator fără fir ajută la satisfacerea nevoilor nutriționale ale scroafelor performante și ale scuturilor mari de astăzi, pregătind scroafele și porcii pentru succes.

Performanța îmbunătățită cu Nedap Farrowing Feeding include:

 • Reducerea mortalității stiloului de fătare
 • Creșterea dimensiunii așternutului
 • Randamente de lapte consistente și mai mari
 • Creșterea greutăților de înțărcare

Producătorii raportează, de asemenea, că scroafele intră mai ușor și simultan în est, sunt inseminate cu o zi mai devreme și se află într-o stare de sănătate excelentă.

Maximizați controlul cu datele privind aportul de furaje

Nedap Farrowing Feeding cu activator wireless aduce date la îndemână. Monitorizați aportul individual de hrănire a scroafelor și a turmei cu colectarea de date și alerte în timp real. Utilizați informații utile pentru a satisface nevoile nutriționale unice ale scroafelor care alăptează cu planuri strategice de hrană pentru a crește producția de lapte și performanța porcilor.

Beneficiile? Greutatea medie de înțărcare a purceilor mai grea, rate mai mari de fătare și mai mulți porci născuți în viață în paritățile ulterioare.

Minimizați forța de muncă

Alimentarea bazată pe cerere a Nedap Activator reduce, de asemenea, costul forței de muncă și al furajelor. Angajații nu trebuie să verifice manual hrănitorii și să elimine hrana. Știu care scroafe au nevoie de atenție și știu mai repede decât cu hrănirea ad-lib. Hrănirea automată și determinată de cerere poate reduce și risipa de furaje, care reprezintă până la 70% din costurile de producție a cărnii de porc.

Economisi timp. Economiseste bani. Îmbunătățiți performanța porcilor. Are sens.

Nedap ProSense

O perspectivă clară asupra performanței porcilor

Obțineți date fiabile pentru a compara liniile de reproducere

Nedap ProSense oferă o perspectivă clară asupra performanței individuale a porcilor folosind testarea performanței Nedap Pig. Acest sistem măsoară și înregistrează cu precizie și fiabilitate indicatorii de performanță ai porcilor, inclusiv greutăți individuale, aportul de furaje și raportul de conversie a furajelor. Datele pe care le furnizează sunt disponibile imediat pentru examinare și au o caracteristică unică care vă permite să clasificați porci și grupuri individuale pe baza performanței zilnice.

Testarea performanței porcului Nedap poate colecta date pentru testele furajelor, selecția genetică sau cercetarea nutrițională aprofundată pentru formularea furajelor. Puteți utiliza datele pentru a revizui calitatea feedului sau pentru a studia efectele diferitelor compoziții de feed.

Testarea performanței porcului Nedap are două părți: un jgheab pentru măsurarea aportului de furaje și o scală care poate fi ajustată la dimensiunile porcilor. Poate hrăni până la 15 porci simultan. Puteți accesa și gestiona tabloul de bord al software-ului de oriunde și oricând pentru a obține informații.

Avantajele Nedap ProSense

⇒ Construit pentru a rezista utilizării în operațiunile de porcine cu trafic intens

⇒ Capacitatea de a hrăni 15 porci simultan fără restricții

⇒ Abilitatea de a accesa și gestiona sistemul de oriunde pentru a obține informații informative

Nedap PorkSense

Optimizați rentabilitatea investiției în hambarul dvs. de finisare

Nedap PorkSense revoluționează o fază provocatoare a producției de carne de porc: terminarea porcului. În această etapă, numerele contează. Nedap PorkSense pune aceste numere la dispoziție în timp real, astfel încât să puteți îmbunătăți continuu strategia de alimentare, managementul sănătății și planificarea logistică.

Nedap PorkSense finisează gestionarea porcilor, deoarece puteți hrăni porci pe baza greutăților individuale pentru a maximiza eficiența furajelor, a finaliza grupuri consistente, a gestiona transportul și a economisi costurile forței de muncă.

Stil tradițional

Grânarele tipice de finisare sunt construite cu o abordare unică pentru toate, fără informații în timp real despre greutate și activitate. Hrănirea se bazează mai degrabă pe strategii prestabilite decât pe hrănirea receptivă la creșterea reală. Fără monitorizarea zilnică a creșterii, planificarea exactă a livrării este imposibilă. Porcii trebuie sortați manual pe baza estimării vizuale a greutății.

Dimensiune nelimitată a fermei

Nedap PorkSense este scalabil și perfect potrivit pentru sistemele de producție pe mai multe locații. Gestionarea tuturor acestor porci se realizează într-o locație centrală cu tabloul de bord al software-ului Nedap PorkSense.

Livrare automată

Nedap PorkTuner este un instrument inteligent al Nedap PorkSense. Sistemul cântărește fiecare porc și îl direcționează către una dintre cele două zone de hrănire cu dieta cea mai potrivită pentru greutatea porcului. Dietele pot fi determinate pe baza
datelor zilnice de creștere. Colectarea continuă a datelor privind creșterea permite prognozarea exactă a dezvoltării greutății, permițând planificarea livrărilor și transportul cu până la 4 săptămâni înainte. Când un porc atinge greutatea pieței, Nedap PorkTuner îl taie automat din grup, direcționându-l către o secțiune de livrare.

Nedap PorkTuner: Beneficiile

 • Mai multe kilograme (mai multă carne) vândute pe metru pătrat de suprafață
 • Hrănire precisă și individuală pentru greutăți corporale specifice și niveluri de performanță
 • Date privind activitatea, greutatea, creșterea și rezultatele sortării 24/7
 • Prezentări detaliate ale previziunilor precise pentru o planificare optimă
 • Livrare automată la greutatea țintă pentru venituri maxime
 • Utilizarea efectivă a procentului de 99%
 • Profituri mai mari datorită eficienței hrănirii
 • Volumul de muncă redus și costurile mai mici ale forței de muncă

Aplicatia Nedap 

Mai mult decât tehnologie

Vă putem susține succesul fermei

Indiferent cât de departe vă aflați pe calea creșterii automate a porcilor – indiferent dacă vă gândiți la o remodelare a hambarului sau sunteți gata să începeți construirea – știm că faceți alegeri pentru viitorul afacerii dvs. și al familiei dvs. De aceea, ne uităm și la viitor. De aceea, oferim servicii de aplicații Nedap.

La Nedap, oferim mai mult decât tehnologie. Vă oferim asistența de care aveți nevoie înainte, în timpul și după instalare pentru a vă ajuta proiectul să aibă succes. Echipa noastră de experți a petrecut ani de zile în fermele din întreaga lume ajutând producătorii să planifice și să execute tranziții în noi facilități de locuințe de grup sau remodelări. Ne-am confruntat cu fiecare provocare imaginabilă și suntem gata să împărtășim ceea ce am învățat. Oferim asistență la fața locului înainte și după populația de hambare. De asemenea, avem facilități de instruire pentru angajați și manageri, precum și programe de e-learning pentru confortul dumneavoastră.

Dealerii noștri sunt la fel de experimentați și sunt dedicați să fie conexiunea dvs. locală cu tehnologia noastră de top la nivel mondial. Împreună, suntem gata să vă ajutăm să profitați la maximum de investiția dvs.

⇒ E-learning

⇒ Instruirea angajaților la fermă

⇒ Suport pentru pornire

⇒ Suport pentru tranziția aurită

⇒ Experimentați tranziția efectivului actual în grupuri

⇒ Asistență tehnică locală