Oferim o gamă largă de produse și servicii inovatoare care acoperă micotoxine, agenți patogeni alimentari, alergeni alimentari, gluten , OMG, reziduuri de medicamente veterinare și melamină.

Truse de testare

Portofoliu larg de kituri de testare pentru analiza micotoxinelor, alergenilor alimentari, agenților patogeni alimentari, OMG, VDR, făină de carne și oase și melamină.

Materiale de referinta

Portofoliu larg de materiale de referință și materiale de control al calității pentru rezultate de analiză precise și fiabile.

Coloane de curățare

O mare varietate de coloane de curățare de micotoxine, de la o curățare simplă cu un pas până la metode de imunoaffinitate .

Serviciul Analitic

Servicii pentru analiza micotoxinelor, alergenilor alimentari, OMG, VDR, pesticidelor și specializării cărnii.

Mole de prelevare

Două  mori de laborator versatile și ușor de utilizat special concepute pentru a fi utilizate în pregătirea eșantionului pentru analiza micotoxinei .

Monitorizarea igienei

Sistem de testare și transport microbiologic ușor de utilizat , fiabil și economic bazat pe o paletă de agar cu două fețe, utilizată pentru detectarea și identificarea diverselor microorganisme .

TRUSE DE TESTARE

Truse de test de micotoxină

Kituri de testare a micotoxinei pentru detectarea micotoxinelor reglementate în mărfuri agricole, precum cereale și nuci brute, subproduse de cereale și formulări de furaje.

Truse de testare cu alergeni alimentari

Kituri de testare alergen pentru calitative AgraStrip ® și cantitativ AgraQuant® analiza alergenilor alimentari. Aceste teste pot fi utilizate pentru diferite aplicații și acoperă toate etapele procesului de producție a alimentelor.

Truse de testare patogenă

Seturi de teste patogene alimentare validate pentru Escherichia coli O157 și alte E. coli , Salmonella , precum și Listeria , producătoare de shigatoxine , precum și Listeria într-un format ușor de utilizat, rapid, precis și rentabil .

Truse de testare GMO

Set de teste extinse de portofoliu pentru o detectare rapidă, simplă și sensibilă a OMG în porumb, soia, canola, bumbac, sfeclă de zahăr, lucernă și orez.

Kituri de testare VDR

Seturi de teste sensibile și ușor de utilizat pentru detectarea reziduurilor de medicamente veterinare în diferite probe .

Truse de testare a cărnii și a oaselor

Test de flux lateral simplu, extrem de sensibil  pentru detectarea cărnii și a oaselor (MBM) în hrana animalelor.