PRODUCATOR: ASTORI – ITALIA
MODELE ECONOMICE
Model: Cryospecial 1
Caracteristici generale:
- Capacitate proba: o singura proba;
- Setare crioscop in timp real pentru a calcual valoarea adaugata de apa %;
- Baia cu celule Peltier – controlate de software
- Ventilatie indusa
- Temperatura mediu ambiant: +5 C pana la +36 C
- Calibrare automata
- Nu este necesar un lichid de racire
- Selectabil – grade C, Hortvet si unitati % apa
- Volumul de proba: 2 pana la 2.5 ml
- Durata de analiza: aproximativ 3 minute/test
- Timpul de incalzire: aproximativ 5 minute
- Rezolutie: +/- 0.0005 grade C
- Reproductibilitate (lapte bovine): +/- 0.0025 grade C
- Alimentare electrica: 110/220 V, 50/60 Hz, max. 90 W
- Dimensiuni: 285 x 380 x 450 mm (l x d x h – cu incalzire)
- Greutate neta: aproximativ 10 kg
Model: Cryotouch 1 with "lactose-free" function
CryoTouch 1 este un echipament automat cu un singur eșantion pentru determinarea rapidă a variației punctului crioscopic al laptelui cauzată de apă adăugată, în deplină conformitate cu standardul internațional de referință IDF-ISO 5764 :2009.
Acest crioscop de ultimă generație include o mulțime de caracteristici utile pe care cea mai recentă tehnologie le permite: un ecran tactil color de 7 inchi, vizualizarea în timp real a curbei de înghețare, memorie stabilă pentru mai mult de 4.000 de rezultate, un software PC pentru manipularea datelor, un Port USB pentru descărcarea tuturor datelor pe un pen drive și multe altele.
CryoTouch 1 permite laboratoarelor de lapte și industriilor lactate să efectueze analize oficiale bazate pe metoda de referință ISO. Noua funcție „fără lactoză” ajută industria laptelui și a produselor lactate să monitorizeze procesul de eliminare a lactozei din lapte și smântână.
Specificatii tehnice
Capacitate proba: o singura proba;
- Setare crioscop in timp real pentru a calcual valoarea adaugata de apa %;
- Baia cu celule Peltier – controlate de software
- Ventilatie indusa
- Temperatura mediu ambiant: +5 C pana la +36 C
- Calibrare automata
- Nu este necesar un lichid de racire
- Selectabil – grade C, Hortvet si unitati % apa
- Volumul de proba : 2 pana la 2.5 ml
- Durata de analiza: aproximativ 3 minute/test
- Timpul de incalzire: aproximativ 5 minute
- Rezolutie: +/- 0.0005 grade C
- Reproductibilitate (lapte bovine): +/- 0.0025 grade C
- Alimentare electrica: 110/220 V, 50/60 Hz, max. 90 W
- Dimensiuni: 285x485x360mm (l x d x h – cu incalzire)
- Greutate neta: aproximativ 10 kg
- Port USB pentru descărcarea datelor pe un pen drive
- 2 x porturi RS232 pentru conectarea unei imprimante termice opționale și a unui PC
- Se poate adăuga un port RS232 suplimentar pentru conectarea unui cititor de coduri de bare opțional
- Putere absorbita: max. 150 W
MODELE AUTOMATE
Model: CryoTouch 20
CryoTouch 20 este un echipament automat bazat pe carusel de 20 de mostre pentru determinarea rapidă a variației punctului crioscopic al laptelui cauzată de apă adăugată, în deplină conformitate cu standardul internațional de referință IDF-ISO 5764 :2009.
Acest crioscop de ultimă generație include o mulțime de caracteristici utile pe care cea mai recentă tehnologie le permite: un ecran tactil color de 7 inchi, vizualizarea în timp real a curbei de înghețare, memorie stabilă pentru mai mult de 4.000 de rezultate, un software PC pentru manipularea datelor, un Port USB pentru descărcarea tuturor datelor pe un pen drive și multe altele.
CryoTouch 20 permite laboratoarelor de lapte și industriilor lactate să efectueze analize oficiale bazate pe metoda de referință ISO. Noua funcție „fără lactoză” ajută industria laptelui și a produselor lactate să monitorizeze procesul de eliminare a lactozei din lapte și smântână.
NOI FUNCȚII, MARI AVANTAJE:
- Alegeți dintre 6 valori pentru setarea valorii de referință și între 2 formule diferite pentru a calcula procentul de apă adăugat
- Alegeți între 2 moduri de citire: modul platou conform metodei ISO sau modul cu timp fix
- Grafic în timp real al temperaturii probei în timpul fiecărei analize
- Un cod de identificare alfanumeric poate fi adăugat la fiecare probă, cu ușurință
- Cititor de coduri de bare opțional pentru o identificare rapidă a probei (necesită un port RS232 suplimentar pentru a fi solicitat la comanda)
- Rezultatele prezentate în culori diferite pentru o identificare rapidă a anomaliilor sau a valorilor critice
- Noua funcție „Lapte fără lactoză” pentru a controla eliminarea lactozei din lapte și smântână
- Memorie stabilă pentru 2 curbe de calibrare diferite: cea tipică în conformitate cu cerințele ISO și una a doua care urmează să fie setată în funcție de nevoile utilizatorului (adică: curba fără lactoză)
- Memorie stabilă pentru până la 4.000 de rezultate
- Descărcare ușoară a rezultatelor testelor pe o unitate USB
- Monitorizare PC în timp real sau descărcare rapidă a rezultatelor testelor pe un computer datorită software-ului de prelucrare a datelor CryoSoft Touch
- Vizualizarea imediată a mesajelor de eroare
Specificatii tehnice
- Capacitate: 20 probe, carusel automat
- Setarea valorii reale crioscop pentru a calcula apa adaugata %
- Baia cu celule Peltier controlata de software
- Ventilatie indusa
- Domeniu de operare temperatura ambient: +5 grade C pana la 36 grade C
- Calibrare automata
- Volumul de proba: 2 sau 2.5 mL
- Durata analize: aproximativ 2 minute/test
- Timpul de incalzire: aproximativ 5 minute
- Functia “lactose free milk” pentru controlul indepartarii lactozei in lapte si crème
- Rezolutie: +/- 0.0005 grade C
- Reproductibilitate (lapte bovine): +/- 0.0025 grade C.
- Interfata: RS 232
- Imprimanta: inclusa
- Alimentare electrica: 220 V, 50/60 Hz, 100 W
- Dimensiuni: 28 x 43 x 36 cm (l x d x h)
- Greutate neta: 18.5 kg
Model: CryoTouch 40 Cryoscope with "lactose-free" function
Caracteristici generale:
- Capacitate: 40 probe, cu carusel automat
- Display mare touch-screen
- Setarea valorii reale crioscop pentru a calcula valoarea adaugata de apa %
- Vizualizarea graficului temperaturii de inghet in timpul masuratorilor
- Baia cu celule Peltier controlata cu ajutorul softului
- Ventilatie indusa
- Domeniu temperatura ambient: +5 grade C pana la 36 grade C
- Calibrare automata
- Memorie stabila pentru ultimile 2000 rezultate, ce pot fi crescute la cerere
- Parola de protectie pentru protejarea datelor de calibrare
- Volumul de proba: 2 sau 2.5 mL
- Durata analizelor: aproximativ 2 minute/test
- Timpul de incalzire: aproximativ 5 minute
- Rezolutie: +/- 0.0005 grade C
- Reproductibilitate (lapte bovine): +/- 0.0025 grade C
- Functia “lactose-free milk” pentru controlul lactozei indepartate in lapte si crema
- Interfata: RS 232
- Imprimanta: inclusa
- Alimentare electrica: 220 V, 50 Hz, max. 200 W
- Dimensiuni: 32 x 57 x 30 cm (l x d x h)
- Greutate neta: aproximativ 16 kg
CENTRIFUGE SI ANALIZATOR LAPTE
PRODUCATOR: ASTORI – ITALIA
ANALIZOR FIZICO-CHIMIC AUTOMAT Speedy lab Producator: ASTOR ITALIA
Caracteristici generale:
- Analize de grasime, proteiune, lactoza, saruri, densitate si materie uscata (SNF) in mai multe tipuri de lapte
- Meniu simplu, usor de utilizat
- Procedura simpla de calibrare cu ajutorul tastaturii sau cu un PC, pentru 3 probe diferite
- Rezultatele sunt afisate in aproximativ 90 de secunde, fara sa fie necesara prezenta operatorului
- Prepararea, omogenizarea si incalzirea probelor nu este necesara
- Nu sunt necesare consumabile sau reactivi
- Software pentru calibrare si stoacare date inclus
Certificare conform Institutului Rus GOSS
Caracteristici tehnice:
Domeniul de masurare si acuratete
- Grasime: de la 0.01 % la 25.00 % +/- 0.10 %
- Lactoza: de la 0.01 % la 6.00 +/- 0.20 %
- Proteine: de la 2.00 % la 7.00 % +/- 0.15 %
- Materie uscata (SNF): de la 3,00 % la 15,00 % +/- 0.15 %
- Saruri: de la 0.40 % la 1.50 % +/- 0.05 %
- Densitate: de la 1.000 la 1.160 kg/m3 +/- 0.3 kg/m3
- Volumul de proba : 15 mL
- Conditii de operare: temperatura de la 10 C pana la 35 C; umiditate RH de la 30 % la 80 %
- Port RS232 pentru PC si imprimanta (imprimanta EP-50 este vanduta separate)
- Port USB pentru conectarea la un PC
- Alimentare electrica: 12 VDC pentru 110/220 AC tensiune – 50/60 Hz
- Consum putere: 65 W
- Dimensiuni: 230 x 230 x 205 (H) mm
- Greutate: 4.5 kg
CENTRIFUGA GERBER
MODEL: ASTOR 8 DIGIT, ITALIA
- structura externa – metal acoperit cu vopsea;
- capacul cu feeastra rotunda pentru inspectarea camerei in timpul centrifugarii;
- bloc de siguranta a capacului in cazul in care rotorul se misca;
- display digital ce va afisa incalzirea active, capacul deschis/inchis, timpul setat, cronometrul, finalul ciclului de centrifugare;
- setare digitala a timpului de centrifugare: de la 0 pana la 60 minute sau ciclu de operare in continuu;
- intrerupator pentru oprire/pornire iluminare si tasta separata pentru deschiderea capacului si pentru pornire/oprire incalzire;
- Led-uri ce avertizeza operatorul atunci cand temperatura setata este atinsa (violet) si capacul nu este blocat (verde)
- Capacitate: 8 butirometre
- Livrat cu 8 adaptoare pentru butirometre, adaptoare usor de demontat si de curatat
- Temperatura pre-selectata la 65 grade C, conform cu metoda Gerber;
- Timpul de pre-incalzire: maxim 20 de minute;
- omogenitate perfecta a temperaturii in tuburi;
- Forta centrifugala: 350 g +/- 50 g, conform cu metoda Gerber
- Dimensiuni/ greutate: 49 x 41 x 26 (H) cm, 18 kg
- Alimentare electrica: 230 V sau 115 V, 50 sau 60 Hz
- Consum putere: max. 840 W
Model: ASTOR MULTI
Caracteristici generale:
- Centrifuga pentru produse lactatate
- Display digital cu 2 randuri alfanumerice
- 4 metode pre-setate pot fi introduse imediat: Gerber, Mojonnier, testul de sedimentare, Babcock
- Memorie pentru aplicatii speciale
- Diferite valori de temperatura, timp si viteza – pot fi setate
- Domeniu ajustabil de temperatura: de la temperatura camerei pana la 75 grade C
- Domeniu ajustabil de viteza: de la 500 la 1,300 rpm, poate creste cu 1 rpm
- Domeniu ajustabil de timp: de la 1 minut pana la 9.9999 minute, in pasi de 1 minut
- Domeniu ajustabil de timp: de la 1 minut pana la 9.999 minute, cu pasi de 1 – minut
- 2 rotoare si 2 suporturi diferite tub/ sticla
- Dimensiuni: 70 x 60 x 37 mm (L x D x H)
- Greutate: 44 kg, fara rotoare
- Greutate rotoare: rotor G/B/S = 7.5 kg; Rotor M = 1.7 kg
- Consum putere: 1.500 W
VERIFICAREA PASTEURIZĂRII/UHT
Testul FosfaMilk este un test colorimetric bazat pe o reacție chimică care se dezvoltă între enzima fosfatază alcalină, prezentă în mod natural în crud lapte dar absent după o pasteurizare corectă sau un tratament UHT și a substrat cromogen specific care permite determinarea prezenței celui
enzimă din probă.
Comisia Comunităţii Europene a stabilit un alcalin residual Activitatea fosfatazei de 350 mU/L ca nivel maxim acceptabil al acestuiaenzima in laptele corect pasteurizat/sterilizat, conform Regulament CE 1664/2006
Acest kit a fost conceput pentru determinarea precisă și specifică a Fosfatazei alcalină în toate tipurile de probe de lapte și zer cu un test sensibilitate de 200 mU/L, fără a fi nevoie de micropipete, spatule sau
produse chimice sau consumabile suplimentare, dar au nevoie doar de un incubator sau baie de apă la 37°C.
FosfaMilk poate analiza și mostre de smântână și unt dupa un pretratament foarte usor.
Caracteristici tehnice:
- Kit ușor de utilizat bazat pe benzi de testare într-o cutie inteligentă de 50 de teste
- Rezultate în 60 de minute pe mostre de lapte și zer de la fiecare specie
- Se aplică pe probele de smântână și unt după un proces rapid de degresare
- Nu este nevoie de reactivi chimici, micropipete sau consumabile dedicate
- Incubare: 1 oră la 37°C în orice tip de termostat sau baie de apă
- Interpretare ușoară și clară a rezultatelor cu ochii: nu este necesar niciun dispozitiv de citire
- Interpretare semicantitativă bazată pe intensitatea culorii benzii de testare
- Sensibilitate ridicată: 200 mU/L de fosfatază alcalină
- Durată lungă de valabilitate: 12 luni de la data producției
Code no. 63095 FosfaMilk Test, 50 tests
Verificarea tratamentului UHT în lapte/smântână de vacă – Kit Perossitest
Perossitest este un kit complet pentru determinarea calitativă rapidă a enzimă peroxidază în laptele sau smântâna de vacă, conform metodei Rothenfusser.
Perossitest este foarte ușor de utilizat și sensibil: este utilizat pe scară largă pentru a confirma că proba a fost corect tratată cu UHT.
Perossitest nu necesită echipament de laborator: rezultatul testului este colorimetric și interpretarea lui este clară și imediată și poate fi făcută vizual
Caracteristici tehnice:
- Test foarte rapid: durează câteva minute
- Ușor de folosit
- Nu este necesar niciun echipament
- Interpretare colorimetrică: violet (prezența peroxidazei) sau alb (absența
- de peroxidază)
Interpretarea testului se face vizual