Skip links

Tehnologii Pentru Industria Produselor Lactate

Linia de produse Bentley Instruments include o gamă largă de instrumente pentru industria produselor lactate. Fiecare model este proiectat pentru productivitate maximă, precizie și fiabilitate. Produsele noastre sunt utilizate în peste 45 de țări din întreaga lume și sunt susținute de echipe globale de service care sunt disponibile 24-7.

Măsurarea grăsimilor, proteinelor, lactozei și solidelor.

Modelele de analiză a componentelor sunt concepute pentru a măsura și calcula componentele din lapte și produse lactate, inclusiv: grăsimi A&B, proteine, lactoză, solide totale (TS), solide fără grăsimi (SNF), uree, azot ureic din lapte (MUN), grăsimi libere acizi (FFA), scăderea punctului de îngheț (FPD), apă adăugată, pH și o mulțime de alți parametri. Tehnologia de analiză utilizează absorbțiile de energie ale legăturilor moleculare găsite în spectrul infraroșu mediu. Sunt disponibile trei modele diferite pentru analiza componentelor:

Analiza componentelor în timp real la până la 600 de probe pe oră

 

Sisteme combinate

Măsurarea simultană a celulelor somatice, grăsimilor, proteinelor, lactozei și solidelor
Sistemele combinate Bentley măsoară simultan celulele somatice și componentele laptelui, ajutând laboratoarele de produse lactate să-și sporească mult eficiența operațiunii. Sunt disponibile două modele diferite:

Combi with SomaCount and DairySpec

Numărarea celulelor somatice

Manual

Automatic