Skip links

Soluții De Diagnosticare Pentru Siguranța Alimentelor Și Furajelor

Truse de testare

Managementul calității necesită adesea o decizie rapidă dacă mărfurile îndeplinesc criteriile de calitate definite. Pentru a analiza și a trage rapid aceste concluzii, kiturile de testare rapidă sunt un instrument esențial și eficient.

În diferite puncte de îngrijire, care variază de la punctele de recepție a cerealelor până la laboratoarele de control al calității, operatorii cu diferite niveluri de calificare necesită truse de testare ușor de utilizat, cu rezultate calitative și/sau cantitative. Pentru a răspunde acestor nevoi diferite, Romer Labs a dezvoltat o serie de soluții de kit de testare constând din dispozitive cu flux lateral (LFD) și teste imunosorbente legate de enzime (ELISA). O prezentare completă poate fi găsită mai jos.

Materiale de referinta

 Materialele de referință de înaltă calitate sunt o necesitate pentru rezultate precise și fiabile în orice analiză. Sub marca Biopure™, Romer Labs oferă cea mai largă gamă de materiale de referință disponibile în prezent pe piață. Aceste produse de înaltă calitate sunt disponibile în formă cristalină sau lichidă pentru micotoxine, reziduuri și contaminanți.

Gama de produse este completată de standarde interne, o gamă de standarde 13C stabile, complet izotopice, într-o formă lichidă gata de utilizare. Mai mult, Romer Labs oferă materiale de control al calității pentru anumite micotoxine din diferite matrice.

Mai mult, contam și cu materialele de referință pentru alergeni LGC nou dezvoltate. Include cinci alergeni diferiți, precum și primul material de referință multi-alergeni de pe piață.

Metodele analitice de ultimă generație (HPLC, LC-MS, RMN etc.) asigură asigurarea calității necesară identificării, caracterizării și controlului calității. Fiecare calibrant este însoțit de un certificat de analiză care urmează liniile directoare ISO și Eurachem.

Eșantion de coloane de curățare pentru micotoxine

 Romer Labs oferă o mare varietate de coloane de curățare pentru micotoxine. Acestea variază de la curățarea simplă într-un singur pas cu tehnologia MycoSep® și MultiSep® până la curățarea imunoafinității. Aceste coloane de curățare, dintre care unele fac parte din metodele AOAC și CEN, asigură o purificare rapidă și fiabilă a probelor dumneavoastră.

Romer Labs oferă următoarele soluții de curățare:
Coloane de curățare MycoSep®
Coloane de curățare MultiSep®
Coloane de curățare MycoSpin®
Coloane de imunoafinitate StarlineTM

HygieneChek™ Plus – Testare simplă de igienă la fața locului

Lamelele HygieneChek™ Dip sunt un sistem de testare și transport microbiologic ușor de utilizat, fiabil și economic. Se bazează pe o paletă de agar cu două fețe, care este utilizată pentru a detecta și identifica diferite microorganisme întâlnite în mod obișnuit în alimente, cosmetice și produse farmaceutice. Singurul echipament necesar pentru HygieneChek™ Plus este un incubator. Un plus opțional ar fi o autoclavă de masă.

Sistemul de testare constă dintr-un recipient cu un capac cu filet și o paletă detașabilă de agar. Preparatul cu agar devine deci învechit. Trusele HygieneChek™ Plus pot fi depozitate (cu unele excepții) la temperatura camerei și oferă o perioadă de valabilitate lungă în comparație cu plăcile clasice de agar.

CytoQuant® – primul citometru de flux mobil din lume

Citometrul de flux mobil CytoQuant® permite verificarea imediată, la fața locului, a procedurilor de curățare în unitățile de producție a alimentelor sau în alte zone în care igiena este crucială prin cuantificarea directă a bacteriilor și a reziduurilor de pe suprafață.

Soluții de prelevare a probelor de suprafață

Mediul este o sursă principală de contaminare microbiologică în cadrul unei unități de procesare a alimentelor. În același timp, în creșterea animalelor, mediul poate indica dacă un program de siguranță a fermei funcționează așa cum ar trebui. Prin urmare, testarea mediului a devenit o parte esențială a oricărui program de siguranță pentru alimente și furaje.

Romer Labs oferă o gamă largă de truse de colectare a probelor sterile, ușor de utilizat și de prelevare a probelor de suprafață, pentru controlul calității și identificarea pericolelor la punctele critice de control.