Skip links

Numaratoare De Celule Somatice

Numaratoare de celule somatice

Oferim numaratoare de celule somatice pentru o buna supraveghere a calitatii productiei de lapte. Este util deopotriva pentru lucratorii din ferme de vaci cat si personalului din fabrici de procesare a productiei de lapte. Controlul regulat si periodic asigura mentinerea calitatii laptelui.

Somacount 500

Aparat de numarare celule somatice cu o viteza de 500 probe pe ora. Este atat de performant incat stabileste jaloane pentru concurenta in domeniu.

Somacount 500 a fost proiectat pentru ca un singur aparat sa utilizeze doua module de celule de flux (flow-cytometry) si un laser. Astfel, este oferita o dubla siguranta instrumentului.

Numarator de celule somatice cu o aceasta caracteristica speciala ce permite ca in cazul aparitiei unor probleme care necesita lucrari de mentenanta oprirea partiala a aparatului.

Operatorul poate opri doar jumatate din instrument, analizele sunt insa continuate, fara intrerupere, la o viteza ceva mai scazuta de 300 probe pe ora.

In configuratie comuna cu instrumentul Bentley 2000 constituie sistemul combinat care da tonul la toate sistemele combinate. Pentru operare utilizeaza un PC standard. Instrumentul este disponibil doar in varianta automata.

Somacount 300

Acest aparat este proiectat pentru laboratoare cu volum mediu sau mare de analize la probe de lapte. Un instrument de real folos, compact, un numarator de celule somatice care testeaza pana la 300 probe pe ora. „Bunicul” seriei (1991) este raspandit in intreaga lume iar actual se bucura de o mare apreciere.

Somacount 300 este mandria noastra, astazi fiind utilizat in peste 150 de laboratoare din intreaga lume. Foloseste pentru operare un PC standard. Versiunea standard a instrumentului este automatizata, acest numarator de celule somatice fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai vandute echipamente de acest gen.

Somacount 150

Acest instrumentul este ideal pentru laboratoarele mici si mijlocii. Cu “working factor” de sub 100, Somacount 150 este unul dintre cele mai precise aparate de acest gen din lume in ceea ce priveste determinarea precisa a numarului de celule somatice din lapte.

Instrumentul ofera aceeasi flexibilitate in operarea computerizata precum membrii mai mari ai seriei, dar in acesta s-a incorporat calculatorul. Acest design permite utilizarea instrumentului imediata, cum o scoateti din cutie.

Un numarator de celule somatice capabil sa analizeze peste 150 probe pe ora. Este disponibil in doua variante, automat si semi-automat. Poate forma o configuratie comuna cu analizorul Bentley 150.