Skip links

Instrumente Si Aparate De Laborator Pentru Industria Laptelui

Aparate si instrumente de laboraror pentru analize lapte oferite de Bentley Instruments Romania si furnizate de Funke Gerber va sunt prezentate pe scurt in aceasta pagina. Lista este departe de a fi completã sau detaliatã la modul excesiv.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa aveti bunavointa de a ne contacta. In acelasi timp, va sfatuim sa descarcati catalogul integral de produse de la Funke Gerber, de la loi de pe site. Alternativ, puteti accesa sectiunea download direct de la producãtor.

Bentley Instruments Romania este prezenta activa pe piata de ustensile si aparate de laborator pentru analize de lapte, bere si alte alimente. Suntem mandri sa recomandam produsele pe care le oferim la cele mai inalte standarde de calitate.

Aparatura de laborator pentru analiza laptelui

Crioscop Funke Gerber
pentru a determina daca avem de-a face cu lapte contrafãcut. Aparatul face analiza de apã din lapte si cu acesta o sa va recuperati foarte rapid investtia.
Conform normelor ISO/IDF/DIN 5764.

Cryo Sar Automatic Funke Gerber
Aparat utilizat pentru determinarea automata a punctului congelare al laptelui conform normelor ISO/DIS/5764. Echipat cu schimbator automat pentru 12 probe, determinarea realizandu-se automat si succesiv.

Centrifuga Super Vario-N
Determina continutul de grasime din lapte prin metodele Dr. N. Gerber, Roesse-Gottlieb’s (metoda de referinta) si prin metoda Babcock. De asemenea, cu acest aparat puteti determina solubilitatea la lapte praf.

Centrifuga Nova de la Funke Gerber
are rotor unghiular si este folosita pentru determinarea grasimii din lapte conform metodei Gerber.

MLB 50-3
Determinare complet automata pentru analiza continutului de umiditate si de substanta uscata. Interfata RS-232 pentru transmiterea datelor masurate.
Dimensiuni: 217 x 283 x 165 mm.
Greutate: 5.5 kg.

Refractometru, static, portabil, digital…

Vã oferim câteva modele de refractometre. Cu ajutorul refractometrelor se pot realiza cu usurinta si costuri reduse verificarea calitatii diferitelor materiale.
Masoara direct continutul probei de substanta uscata conform scalei Brix:

poate fi comutat de la 1.330 – 1.5318 n D : rezoluție 0,1 % Brix, 0,0001 n D

compensare automată a temperaturii de la 10 – 40°C

0 – 95 % : 0,1 % Brix

Aparatul este rezistent la stropire

Electrozi
senzori de temperaturã pentru sistemele de mãsurã a nivelului de pH. Conectare DIN.

Gama ph-metre Knick
Instrumente profesionale (portabile sau statice) pentru masurarea nivelului de pH, a temperaturii, respectiv al potentialului potential de oxido-reducere. Rezistente la praf si apa.
– Recunoastere tip Puffer
– Control asupra temperaturii
– Functie auto-test
– Electrozi conector DIN.

Baie de apã
termostatata, confectionata din otel inoxidabil, cu reglaj analog sau digital al temperaturii. Instrument prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii, cu stativ pentru suportul de butirometre. Volum recipient: 16 l. Temperatura apei se poate incalzi: pana la 100°C.
 

Gasiti tot ce este important sa aveti pentru analizele de laborator din industria prelucratoare de lapte sau daca aveti o fabrica de bere…