Incinerator animale, cadavre si deseuri de origine animalã

Clasificãri

  • Incineratoare de capacitate micã
  • Incineratoare de capacitate mare
  • Incineratoare mobile
  • Incineratoare particularizate

Caracteristici generale
Un incinerator animale este extrem de util in orice ferma de animale. Aproape permanent se simte nevoia de eliminare a deseurilor animale. Aceasta din urma, o activitate neplacuta, este totusi inevitabila. Procesul de incinerare este inevitabil. Chiar si în prezenta celor mai bune tehnologii, cu asigurarea celor mai bune conditii de crestere, pierderile de efective sunt inevitabile, ceea ce face ca un incinerator animale sa-si dovedeasca din plin utilitatea.

Deseurile de origine animala sunt materii organice bogate in proteine. Proteina animala se descompune repede, in plus, aceasta reprezinta si un bun mediu pentru o varietate de germeni patogeni. Un incinerator animale impiedica efectul de contaminare, prin care germenii pot intra in contact direct cu oamenii si alte animale. Se pune astfel piedica unei contaminari cu germeni care astfel pot ajunge in apa, aer si sol. Efectul poate fi devastator daca nu se recurge la incinerarea deseurilor. Iata de ce este necesar si recomadat un incinerator de deseuri animale.

Oferim incineratoare pentru eliminarea deseurilor de origine animala de la Waste Spectrum. Fiecare astfel de incinerator poate reprezenta o solutie simpla si eficienta in lupta privind tratarea cadavrelor de animale.

Daca sunteti interesat de un incinerator animale va rugam sa ne contactati. Va invitam sa ne oferiti cât mai multe date referitoare la dimensiunea si capacitatea de primire. Astfel, va putem oferi solutii adaptate fiecarui producator si crescator de animale. Oferim incineratoare ce pot fi deservite simultan de mai multi crescatori, inclusiv de catre administratia locala. Astfel, cu un incinerator de animale distrugerea carcaselor de animale moarte se face rapid, eficient si în siguranta.

Generalitati la incineratoare animale
Tratarea si eliminarea de cadavre sau deseuri animale prin incinerare este o problema a secolului nostru. Gama de incineratoare din seria Volkan oferite de compania Bentley Instruments reprezinta solutia acestei probleme. Echipamentele furnizate de noi sunt folosite cu succes de totti partenterii nostri. Oferim solutii de incinerator deseuri animale dintre cele mai performante.

Avantaje si beneficii economice furnizate de un incinerator animale achizitionat prin Bentley Instruments Romania:

Siguranta; nu sunt introduse si nici scoase carcase de pe teritoriul dvs, ceea ce reduce foarte mult riscul de contaminare.
Fiabilitate; echipamentele noastre sunt de lunga durata si dispunem de o retea de service rapida. Un incinerator cumparat de la noi are servicii post vanzare si post garantie extrem de bine puse la punct.
Protectie impotriva costurilor viitoare; in momentul in care carcasele sunt adunate, acestea sunt transportate si debarasate printr-un proces termic. Astfel, atunci cand preturile energiei electrice sunt in crestere, dvs veti plati pretul dublu ale acestora. Gama de incineratoare comercializate de Bentley Instruments va pune la adapost de aceste costuri.

Incinerator animale particularizat
Oferim solutii de incinerare cu impact redus asupra mediului. De asemenea, echipamente de dimensiuni diferite in functie de tipul si dimensiunea fermei de animale.

Incinerare crescatorii de porci:

Furnizam incinerator animale model Volkan 500, 1200 si 2000 pentru arderea carcaselor de porci. Capacitatea de incarcare poate atinge 500, 1200 si chiar si 2000 de kg.

Incinerare crescatorii de pasari de curte:

Cu un incinerator Volkan 75 se pot incinera simultan cateva pasari, iar utilizand incinerarea cu un Volkan 150 se obtine arderea simultana a 30 de pui.

Cu Volkan 200, 400 si 500 este posibila incinerarea simultana a 50, 100 sau chiar si mai mult de 100 de pui.

Incinerator pentru ferme de oi:

Cu modelul Volkan 150 se poate incinera maxim o oaie de dimensiune medie, alte animale. Cu ajutorul Volkan 200, 300 si 500 devine posibila incinerarea simultana a mai multor oi de dimensiune mica sau simultan 2-3 oi mari.

Incinerator de animale de companie mici:
Recomandam proprietarilor de animale de companie mici incineratoare de tip Volkan 75 si 150. Acestea permit arderea pasarilor, rozatoarelor, animalelor de companie mijlocii (caine, pisica). Recomandam tipurile Volkan 300 si 500 in vederea incinerarii animalelor de companie cu dimensiune medie.

Incinerator animale de capacitate mica
Waste Spectrum Enviromental dezvolta si produce incineratoare pentru deseurile de origine animala aprobate de DEFRA (Departamentul pentru Mediu, Alimentatie si Dezvoltare Rurala din Anglia). Oferim incineratoare care functioneaza la un nivel inalt de eficienta, operare simpla si costuri mici.

Dotam ferme de oi, capre, pasari de curte, porci din intreaga tara. In privinta tratarii si incinerarii deseurilor de origine animala ne-am convins clientii prin simplitatea, siguranta si eficienta modelelor noastre.

Compania este certificata ISO9001 si 14001, asigurand in acest fel standarde inalte in toate aspectele productiei. Waste Spectrum Enviromental proiecteaza si produce incineratoare chiar si pentru comenzi individuale, in conformitate cu toate cerintele clientilor.

Caracteristicile incineratoarelor produse de Waste Spectrum Enviromental:In concordanta cu Regulamentul UE Nr 1774/2002;

  • Aprobate de catre UE/DEFRA;
  • Incarcare carcasa simpla, operare usoara;
  • Incinerator animale cu capacitatea de ardere chiar si 50 kg/pe ora;
  • Operare eficienta si cu costuri mici;
  • Economie mare de combustibil;
  • Nu polueaza mediul inconjurator.

Modele incinerator animale capacitate micã

Modele incinerator animale de capacitate mare

Incinerator din gama celor mobile