Skip links

Solutii Ferme De Vaci Nedap

FarmControl


Nevoia de îmbunătățire continuă este în fiecare fermier. Producția și profitabilitatea îmbunătățite provin din decizii și acțiuni bazate pe perspective. Perspectivele provin din analiza și înțelegerea tendințelor de performanță ale efectivului dvs. Tendințele de performanță ale turmei dvs. sunt modelate de animalele individuale din ea.

Primul pas pentru a gestiona vacile în mod individual și pentru a obține informații despre efectivul dvs. este să vă asigurați că fiecare vacă este identificată și conectată la propria ei înregistrare. Dacă nu-ți cunoști vaca, de unde vei ști impactul ei asupra rezultatului tău?

Identificare

 Cel mai versatil și fiabil sistem de identificare a vacilor din lume

Identificarea individuală a vacilor în sectorul managementului bovinelor de lapte este utilizată pentru a se asigura că nicio vacă nu rămâne anonimă și pentru a se asigura că starea de sănătate și performanța fiecărui animal în parte pot fi urmărite și gestionate imediat. Nedap oferă o soluție potrivită pentru fiecare scop.

Hrănire

Stare optimă a vacii pentru rezultate de producție mai bune și costuri mai mici de hrană și forță de muncă
Odată cu evoluția continuă a industriei, producția de lapte se confruntă cu provocarea de a face în mod constant producția de lapte mai eficientă, eficientă și durabilă. Îmbunătățirea eficienței muncii și creșterea performanței vacilor dvs. sunt provocări continue în încercarea de a îmbunătăți rentabilitatea investiției dvs.

Controlul mulsului

Grija pentru sănătatea vacii, calitatea laptelui și viteza de muls reinventate
La Nedap dezvoltăm Tehnologie pentru viață.

Soluții hardware și software inovatoare de înaltă calitate, care îi ajută pe oameni să fie mai fericiți și mai de succes în viața lor profesională. Îmbunătățim viața la fermă – pentru oameni și animale – permițând fermierilor să producă profitabil, durabil și plăcut.

Trafic

Sortare și rutare automată a vacilor
Sortarea și rutarea Nedap controlează întregul flux de vaci din fermă.

Procesele de separare a vacilor pentru tratament și direcționarea vacilor către orice locație specifică din hambar sau către pășune sunt complet automatizate. Acest lucru economisește timp și forță de muncă și facilitează creșterea controlată.