Skip links

Solutii Ferme De Porci Nedap

Hrănire electronică pentru scroafe

Cu Nedap Electronic Sow Feeding, vă puteți asigura că fiecare scroafă primește hrana și îngrijirea individuală de care are nevoie, precum și beneficiile de a fi într-un grup de gestație calmă. Nedap poate proiecta conceptul de alimentare automată în operațiuni de orice dimensiune, inclusiv clădiri noi sau remodelate.

Nedap Electronic Sow Feeding vă poate ajuta să eliminați risipa de hrană și să optimizați eficiența hranei întregului efectiv. Cum? Cu date exacte la îndemână, puteți seta planuri de hrănire pentru fiecare scroafă.

Sistemul ajustează automat dietele, iar scroafele dumneavoastră rămân în stare optimă a corpului. Sistemul este conceput ținând cont de nevoile scroafei. Permite fiecărei scroafe să mănânce în siguranță, fără întrerupere și să meargă înainte, departe de grup, când a terminat. Designul unic al tarcurilor de gestație pentru scroafe de grup cu Hrănirea Scroafelor Electronice Nedap menține scroafele calme și susține o atmosferă productivă. Designul încorporează stații de hrănire cu ieșiri înainte, care s-a dovedit de zeci de ani că reduce la minimum rănile și stresul scroafelor prin separarea scroafelor hrănite și nehrănite.

Beneficiile hrănirii individuale a scroafelor cu Nedap Livestock Management

  • Hrănitoarele cu ieșire din față previn conflictele între scroafele hrănite și cele nehrănite.
  • Linii de hrănire duble și software-ul ușor de utilizat facilitează menținerea stării corpului scroafelor
  • Opțiunea de dozare a apei încurajează scroafele să mănânce rația completă 
  • Fermele raportează agresiune zero la stațiile de hrănire
  • Hambarul este mai liniștit.
  • Calitatea aerului și iluminatul sunt adesea îmbunătățite
  • Fermele raportează economii de până la 20% de hrană în comparație cu tarabe

Nedap ProSense

Nedap ProSense oferă o perspectivă clară asupra performanței individuale a porcilor folosind Nedap Pig Performance Testing. Acest sistem măsoară și înregistrează în mod precis și fiabil indicatorii de performanță a porcilor, inclusiv greutățile individuale, aportul de hrană și raportul de conversie a furajelor.

Datele pe care le furnizează sunt disponibile imediat pentru revizuire și au o caracteristică unică care vă permite să clasificați porci individuali și grupuri în funcție de performanța zilnică.

Nedap Pig Performance Testing poate colecta date pentru teste de hrană, selecție genetică sau cercetare nutrițională aprofundată pentru formularea furajelor. Puteți utiliza datele pentru a examina calitatea furajelor sau a studia efectele diferitelor compoziții ale furajelor.

Nedap Pig Performance Testing are două părți: un jgheab pentru măsurarea aportului de hrană și o scară care poate fi ajustată la dimensiunile porcilor. Poate hrăni până la 15 porci simultan. Puteți accesa și gestiona tabloul de bord software de oriunde și în orice moment pentru a obține informații.

Nedap SowSense

Soluțiile noastre avansate Nedap SowSense funcționează non-stop pentru a identifica fiecare scroafă, pentru a urmări consumul de hrană și greutatea acesteia, pentru a-i monitoriza comportamentul la căldură și pentru a trece la fătare.

Nedap SowSense te conectează la scroafele tale. Poți fi sigur că fiecare scroafă este îngrijită conform strategiei tale. Sistemul funcționează și verifică rezultatele 24/7. Veți primi notificări detaliate atunci când o scroafă are nevoie de o atenție suplimentară și de informații individuale, permițându-vă să vă îmbunătățiți strategiile pentru întregul efectiv.