Skip links

Masini De Tuns Lister: Oi, Cai, Caini, Blana Animale

Masina de tuns Lister pentru oi, câini, cai, alte animale cu blanã
Lister Shearing este cel mai longeviv producator de masini de tuns animale din lume. Are sediul in Marea Britanie si tot aici asambleaza si produsele sale de inalta calitate. Produce de la cea mai mica masina de tuns câini si pana echipamente de tundere ovine. Selectati cel mai potrivit echipament, cutit, perie pentru Dvs.

Prezentam cateva dintre cele mai reprezentative masini de tuns animale. Va invitam sa intrati si in magazinul nostru online, de asemenea sa ne contactati pãentru detalii.

Masini de tuns reprezentative

Masina de tuns Lister Pico

Greutate: 98 g;
Lungime: 105 mm;
Latimea la tundere: 35 mm;
Viteza de taiere: 400rpm;
Alimentare: cu baterie AA.

Datorita zgomotului si nivelului de vibratii redus, masina de tuns Pico poate fi utilizata la urechi si cap. Este populara pentru a obisnui animalele stresate cu tunderea. Este ideala si pentru ultimele

Lister Meteor

Greutate: 300 g;
Lungime: 165 mm;
Latimea la tundere: 45 mm;
Viteza de taiere: 4200rpm;
Alimentare: de la retea sau acumulator intern.

Datorita zgomotului si nivelului de vibratii redus, masina de tuns Meteor este ideala pentru animalele stresate si pentru zonele sensibile si greu accesibile ale acestora. Fara fir, se poate alimenta de la retea sau acumulator intern.

Lister Legato

Greutate: 300 g;
Lungime: 170 mm;
Latimea la tundere: 45 mm;
Viteza de taiere: 4500rpm;
Alimentare: de la retea sau acumulatorul intern.
Este o masina de tuns fara fir cu acumulator, reincarcabil, cu o mare flexibilitate in ceea ce priveste lungimea de taiere. Ideala pentru a se utiliza inainte de prezentari si pentru tunderea zonelor mai sensibile. Daca acumulatorul se descarca, masina poate fi alimentata si de la retea

Masina de tuns Lister Libretto

Greutate: 450 g;
Lungime: 195 mm;
Latimea la tundere: 40 mm;
Viteza de taiere: 3000rpm;
Alimentare: de la retea, 12V si Powerpack.
Masina de tuns compacta pentru o tundere sofisticata. Este partenerul ideal al masinii de tuns Liberty, deoarece functioneaza tot cu 3 surse de alimentare (transformator retea, acumulator sau adaptor auto 12V).

Masina de tuns Lister Liberty

Greutate: 800 g;
Lungime: 215 mm;
Latimea la tundere: 70 mm;
Viteza de taiere: 2500rpm;
Alimentare: de la retea, 12V si Powerpack;
Este o masina de tuns ce oferã o mare flexibilitate in alimentare, respectiv de la 3 surse. Poate fi folosita in orice loc sau situatie si pe toate speciile de animale datorita zgomotului si nivelului de vibratii redus.

Masina de tuns Lister Star

Greutate: 800 g;
Lungime: 250 mm;
Latimea la tundere: 57 mm;
Viteza de taiere: 2800rpm;
Alimentare: de la retea:
Este o masina puternica, rapida, eficienta, cu design simplu, datorita acestor caracteristici este atat de popular.

Masina de tuns Lister Legend

Greutate: 1100 g;
Lungime: 245 mm;
Latimea la tundere: 52 mm;
Viteza de taiere: 3000rpm;
Alimentare: de la retea;
Are cel mai puternic motor magnetic din aceasta gama. Partea frontala ofera puterea unei masini de tuns mari si confortul unei masini de tuns medii. Este dotata cu accesorii flip-off si lame cu sistem automat de intrerupere in cazul supraincalzirii.

Masina de tuns Laser II

Greutate: 1200 g;
Lungime: 290 mm;
Latimea la tundere: 74 mm;
Viteza de taiere: 2500rpm;
Alimentare: de la retea sau 12V.
Este un echipament durabil si robust, pentru situatiile cele mai exigente si solicitante. Poate fi folosita pentru taiere sau tundere cu ajutorul partii frontale. Este disponibila in variante de alimentare: de la retea sau 12V.

Cutite, lame si accesorii ptr masini de tuns

Cutite si lame
Cutite /lamele de tuns pentru masinilie dvs. de tuns sunt disponibile in diverse dimensiuni.

Geanta transport impermeabila
Geanta robusta, rezistenta la apa, care ofera spatiu pe langa masina de tuns atat pentru haine cat si pentru masa de pranz. Datorita designului de plastic rezistent, nu absoarbe apa nici daca cade intr-o balta adanca.

Ulei pentru tuns Lister R15
R15 CLEAR este o formula unica de ulei de la LISTER. A fost creata pentru a creste performanta si eficienta masinii de tuns, astfel incat sa nu fie periculoasa nici pentru om, nici pentru animal. Disponibil in cantitatile 60, 250 si 500 ml.