Skip links

Cantare Electronice Rigle Masurare Greutate Pentru Animale

Cantare electronice si contoare de lapte Tru-test

Cantarele electronice distribuite de catre compania Bentley Ungaria ofera fiecarui ingrijitor de animale avantajele tehnologiei moderne.
De ce sa utilizati un cantar? Cantarirea aduce multe beneficii:

  • Fiind in posesia rezultatelor exacte se pot evita erorile datorate verificarii vizuale, precum si efectele nocive ale acestora.
  • Se imbunatatesc indicatoarele reproducerii in cazul imperecherii animalelor care ajung la masa optima de imperechere, specifice fiecarei specii de animale
  • Cunoscand greutatea exacta, se poate asigura hranirea eficienta a anim
  • alelor
  • Este eficient si in determinarea pretului exact in cazul achizitionarii sau vinderii animalelor, evitandu-se astfel supararea rezultata din eventualele erori.

Cantarele TRU-TEST deservesc efectiv cantarirea animalelor. Datorita softului intern, aparatul va permite cu usurinta chiar si cantarirea animalului aflat in miscare. Carcasa lor este rezistenta la praf si apa, astfel pot fi utilizate in aproape orice conditii. Multumita faptului ca se poate incarca de la bateria masinii, precum si datorita acumulatorului incorporat, cantarele noastre pot fi puse in functiune oriunde.

De asemenea, modelele adecvate pot fi cu usurinta asociate cu sistemul de control al teritoriului. Astfel, modelul adecvat va gestiona numarul unic de identificare al animalelor, indiferent ca este vorba de tatuaje sau de identificatoare electronice (RFID).

Toata lumea isi va gasi produsul potrivit nevoilor sale din gama noastra larga de tije de masurare si indicatoare de greutate.

Indicatoare de greutate electronice

Oferim o gama suficienta de indicatoare electronice de greutate. Mai jos va oferim date sumare despre câteva dintre cele mai solicitate indicatoare electronice de greutate. Informatii detaliate precum si caracteristici de functionare sau de cantarire veti putea afla din magazinul nostru online.

Este important sa retineti oferta noastrã de cantare electronice si indicatoare de greutate, vã recomandam sa tineti legatura cu Bentley Instruments Romania

S3 Weigh Scale Indicator

XR5000

ID5000

WOW2

Rigle de masurare cantarire

Avem instrumente pentru masurarea exacta de greutate Bara de cantarire MP 600, MP 800, MP 1010, HD 1010 cu caracteristici superioare de functionalitate si precizie.
Mai multe detalii in magazin online sau direct prin informatiile de contact.

  • rigla bara de masurare mp600
  • rigla bara de masurare mp800
  • rigla bara masurare cantarire greutate mp1010
  • rigla bara masurare cantarire greutate hd1010
 

Sunt bare de cantarire mobila cu o capacitate maxima de incarcare de 2000-3000 kg pentru utilizari variate, pentru diverse platforme, butuci. Materiale de fabricatie de aeronave, finisaj rezistent

Platforme cantarire animale

Aveti posibiliatea de a folosi o platforma proprie de masurare cantarire greutate la animale sau alegeti o platforma de aluminiu. Mai jos va oferim platforme de aluminiu pentru masurare cantarire a greutatii animalelor.

Platforma din aluminiu pentru cantarirea animalelor model TruTest 2.2

2.5 m WOW Cattle Platform