Skip links

Companie

Istoria si viitorul nostru


Fondata în 1982, Bentley Instruments, Inc este specializata în dezvoltarea, productia si distributia la nivel mondial a instrumentelor analitice pentru lapte si produse lactate. Inca de la inceput, ne-am concentrat pe dezvoltarea de solutii care stabilesc standardul pentru fiabilitate, precizie si usurinta de utilizare.

Bentley Instruments a fost întotdeauna in varful cercetarii in domeniu. Inginerii nostrii au fost adevarati pionieri in dezvoltarea filozofiei de control computerizat pentru echipamente de analiza a produselor lactate. Am combinat electronica standard de calculator cu un design robust al instrumentelor, pentru crearea unor analizoare, îmbunatatite si am simplificat procesul de testare. In plus, Bentley Instruments a fost prima companie care a oferit tehnologia citometriei de flux pentru analiza de rutina a laptelui.

Ideile noastre ne-au asigurat o prezenta puternica pe piata de specialitate de analiza a laptelui si a produselor lactate. Acum exportam mai mult de 70% din produsele noastre în zonele din afara S.U.A., iar cota noastra de piata este în continua crestere.

În anii urmatori, vom continua sa dezvoltam solutii de ultima ora pentru industria produselor lactate. Angajamentul nostru fata de inovatie este o constanta.

Nevoile dumneavoastra sunt pe primul loc

Satisfactia clientului este prima noastra prioritate. Pentru a ne asigura ca solutiile noastre satisfac nevoile dumneavoastra, ne vom concentra asupra a cinci puncte-cheie:

Calitate: Instrumentele noastre sunt proiectate si construite pentru multi ani de utilizare in diferite conditii.

Simplitatea: Instrumentele noastre sunt usor de operat si au interfete intuitive si/sau touch-screen.

Pretul: Astazi, mai mult ca oricând, costul este un aspect serios. Instrumentele noastre va sunt oferite la o valoare exceptionala.

Mentenanta: Instrumentele noastre sunt usor de intretinut si depanat.

Suport: Noi întelegem rolul important pe care instrumentele noastre il au in organizatia dvs. si cât de mult depindeti de functionarea corecta a acestora. În cazul în care apare o provocare, facem ceea ce este nevoie pentru a rezolva problema rapid si de a va putea relua procesul de productie.

Service dedicat pentru dumneavoastra

Deoarece suntem axati complet pe nevoile industriei produselor lactate, întelegem provocarile laboratoarelor si fabricilelor de produse lactate. Bentley Instruments are o reputatie remarcabila la nivel mondial pentru furnizare de cel mai înalt nivel a servicilor pentru clienti, axate pe sporirea eficientei operationale, esentiala pentru toti clientii nostri.

Pentru Bentley Instruments, fiabilitatea si mentenanta sunt cruciale:

Fiabilitate: Instrumentele Bentley sunt usor de operat si de înalta fiabilitate. Multe dintre instrumentele noastre au fost utilizate peste 20 de ani, fiind toate construite robust.

Suport tehnic: La Bentley Instruments, cererile tehnice de la clientii nostri sunt tratate rapid de catre inginerii nostri specialisti de produse. Misiunea noastra este de a va asigura functionarea continua a analizoarelor 24/7, pentru a maximiza eficienta laboratorului dumneavoastra. Pe scurt, vom face tot ce este nevoie pentru a rezolva rapid orice problema tehnica.

Reprezentantii locali: Cu reprezentante peste tot în lume, personalul nostru de suport local este acolo pentru a furniza solutii la problemele dumneavoastra, pe site-ul nostru, de la distanta, sau in locatia dumneavoastra, dupa cum o cere situatia.