Alimentare dublă și medie de putere duală (220V / 12V) și de mare putere

Alimentare electrică Speedrite

Datorită surselor de alimentare Speedrite de tip dual,  acestea se pot instala și în locuri unde sursa de alimentare nu este rezolvată.

La amplasarea acestora, trebuie să se acorde atenție minimizării efectelor negative cauzate de vreme, pentru a maximiza durata de viață a serviciului. Sursele de alimentare pentru păstori dezvoltate pentru fermele mici, mijlocii și mari sunt ușor de manevrat și pot fi completate cu panouri solare, facilitând astfel funcționarea gardurilor electrice.

Alimentare electrică Speedrite 500

Descriere

Este o alegere excelentă pentru împrejmuirea curții, a suportului porții sau chiar a unei grădini mai mari, pentru a limita menajera.

Lungime cablu: 5 km

Energie de ieșire: 0,5 J

Operațiunea Cyclic Wave ®

Tehnologie Bi-Polar ®

Sursa de alimentare electrică Speedrite 500  este  un dispozitiv relativ mai puțin puternic, care este disponibil în consecință la un preț accesibil. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji că nu vă puteți face treaba, deoarece poate funcționa până la 5 kilometri lungime de sârmă.

Sursa de alimentare electrică Speedrite 500  este  perfectă pentru împrejmuirea grădinilor și mai mari, astfel încât este capabilă să țină animale de companie. Cu toate acestea, nu este recomandat animalelor mai mari, așa că, de exemplu, merită să cumpărați echipamente mai puternice pentru împrejmuirea unei pășuni, care se regăsesc și în oferta noastră, împreună cu toate accesoriile necesare construirii unui sistem electric de păstor. Sursa de alimentare pentru ciobanesc electric Speedrite 500   furnizează suficientă energie și este accesibilă, deci dacă doriți să instalați un cioban electric pentru a proteja o zonă mică, aceasta este alegerea perfectă!

Alimentare electrică Speedrite 1000

Descriere

Alimentare electrică, electrică Speedrite 1000, alimentată la rețea, 12V sau cu energie solară max. Pentru 10 km lungime cablu, energie de ieșire 1 J, funcționare cu undă ciclică, tehnologie Bi-Polar.

Lungime cablu: 10 km

Energie de ieșire: 1 J

Operațiunea Cyclic Wave ®

Tehnologie Bi-Polar ®

Protejarea suprafețelor mai mari împotriva deteriorării faunei sălbatice și prevenirea evadării animalelor pot fi realizate numai prin utilizarea echipamentului adecvat. Sursa de  curent electric Speedrite 1000 a  fost dezvoltată pentru astfel de sarcini, deoarece poate alimenta până la 10 kilometri de sârmă.

Sursa de  alimentare electrică Speedrite 1000 este un  dispozitiv universal care poate fi pus în funcțiune practic oriunde, deoarece nu poate funcționa doar de la rețea, dar își poate livra și puterea de funcționare cu energie solară și o baterie de 12V. Este esențial pentru păstrarea animalelor de fermă mai mari, cum ar fi caii sau vitele, dar poate fi utilă și în agricultură dacă scopul este de a preveni daunele sălbatice.

Alimentare electrică Speedrite 3000

Descriere

Alimentare electrică Speedrite 3000, alimentată la rețea, 12V sau solar. Pentru o lungime a cablului de 30 km, putere de ieșire de 3 J, funcționare cu undă ciclică și tehnologie Bi-Polar. Recomandat fermelor de porci pentru combaterea pestei porcine africane.

Lungime cablu: 30 km

Energie de ieșire: 3 J

Operațiunea Cyclic Wave ®

Tehnologie Bi-Polar ®

Creșterea animalelor implică adesea nu doar câteva sau câteva sute de animale, ci mii de efective care trebuie nu numai să fie îngrijite, ci protejate și ținute la locul lor. Îngrădirea pășunilor uriașe cu un sistem electric de păstor este relativ simplă, dar necesită o sursă de alimentare care poate furniza secțiuni de linie adecvate sau chiar zeci de kilometri de linie cu tensiune adecvată. Sursa de  alimentare electrică Speedrite 3000 este  potrivită pentru acest scop, iar prețul său este foarte rezonabil în comparație cu performanțele sale, deci merită să îl alegeți.

Sursa de  alimentare electrică Speedrite 3000  poate alimenta până la 30 de kilometri de fire cu tensiunea potrivită, totul în funcțiune solară, dar, desigur, poate fi operat și de la rețea. Dacă aveți nevoie de cea mai sigură protecție posibilă într-o zonă mai mare,  sursa de curent electric Speedrite 3000 este  alegerea perfectă.

Alimentare electrică Speedrite 6000

Descriere

Alimentare electrică Speedrite 6000 dual (220V / 12V) max. Pentru o lungime a cablului de 60 km, putere de ieșire 6 J, funcționare cu undă ciclică și tehnologie Bi-Polar. Este baza sistemelor mai mari. Recomandat fermelor de porci pentru combaterea pestei porcine africane.

 • Lungime cablu: 60 km
 • Energie de ieșire: 6,0 J
 • Operațiunea Cyclic Wave ®
 • Tehnologie Bi-Polar ®

Sursa de alimentare electrică Speedrite 6000  pentru protecția suprafețelor mari și împărțite.

Sursa de  alimentare electrică Speedrite 6000  poate juca un rol cheie în protejarea zonelor care au dimensiuni deosebit de mari sau trebuie să detașeze zone mai mici în interior.

Sursa de  alimentare electrică Speedrite 6000  este capabilă să facă acest lucru datorită performanței sale, deoarece poate furniza până la 60 de kilometri de fire cu cantitatea potrivită de energie. Sursa de alimentare electrică Speedrite 6000 poate  fi acționată numai de la rețea, deci nu este posibilă o soluție solară. Indiferent dacă protejează animalele sau luptă împotriva faunei sălbatice ,  sursa de curent electric Speedrite 6000 este  soluția perfectă.

Alimentare electrică Speedrite 6000i

Descriere

Speedrite 6000i dual (220V / 12V) alimentare electrică controlată de la distanță. Pentru o lungime a cablului de 60 km, putere de ieșire de 6,0 J, afișaj LCD, funcționare cu undă ciclică și tehnologie Bi-Polar. (Telecomanda poate fi comandată separat) Recomandat pentru fermele de porci pentru controlul epidemiologic al pestei porcine africane.

 • Lungime cablu: 60 km
 • Energie de ieșire: 6,0 J
 • Operațiunea Cyclic Wave ®
 • Tehnologie Bi-Polar ®
 • Poate fi controlat și cu o telecomandă (telecomanda nu este inclusă)

Sursa de alimentare electrică Speedrite 6000i cu  funcții suplimentare pentru protejarea suprafețelor mai mari.

Speedrite 6000i de alimentare cu energie electrică ciobănesc  poate proteja zone deosebit de mari, dar ar trebui să alegeți , de asemenea , acest tip dacă aveți nevoie pentru a proteja mai multe zone adiacente.

Speedrite 6000i de alimentare cu energie electrică oier aprovizionarea cu  până la 60 de kilometri de sârmă cu 6 J putere de ieșire de la rețea. Dispozitivul se diferențiază de sursa de alimentare electrică Speedrite 6000 numai prin faptul că este echipat cu un mic ecran LCD și poate fi chiar controlat cu o telecomandă, care poate fi achiziționată separat. Aceste caracteristici de comoditate îl fac ușor de gestionat, iar costul suplimentar este neglijabil, deci vă recomandăm să achiziționați unul.

Alimentare electrică Speedrite 15000i dual (220V/12V)

Descriere

Alimentare electrică Speedrite 15000i de nouă generație, alimentată cu 12 volți sau cu energie solară, alimentată cu energie electrică controlată de la distanță max. Lungime cablu 150 km, putere de ieșire 15 J, afișaj LCD, funcționare cu undă ciclică și tehnologie Bi-Polar. (Telecomanda poate fi comandată separat) Pentru sursa de alimentare electrică Speedrite 15000i, vă recomandăm, de asemenea: baterie de 140 Ah, panou solar de 100 W, suport de montare și regulator de tensiune. Recomandat fermelor de porci pentru controlul epidemiologic al pestei porcine africane.

 • Lungime cablu: 150 km
 • Energie de ieșire: 15 J
 • Operațiunea Cyclic Wave ®
 • Tehnologie Bi-Polar ®
 • Poate fi controlat și cu o telecomandă (telecomanda nu este inclusă)

Alimentare electrică Speedrite A15Xi

Descriere

Alimentare electrică controlată de la distanță Speedrite A15Xi de la pastor electric Lungime cablu de 270 km, putere de ieșire 15,0 J, funcționare cu undă ciclică și tehnologie Bi-Polar. (Telecomanda poate fi comandată separat) Recomandat pentru fermele de porci pentru controlul epidemiologic al pestei porcine africane.

 • Lungime cablu: 270 km
 • Energie de ieșire: 15,0 J
 • Operațiunea Cyclic Wave ®
 • Tehnologie Bi-Polar ®
 • Poate fi controlat și cu o telecomandă (telecomanda nu este inclusă)

Alimentare electrică Speedrite 36000R

Descriere

Speedrite 36000R – NUMAI PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ!Alimentare electrică pentru păstor electric de mare putere (220V).

  • Lungime cablu: 360 km
  • Energie de ieșire: 36 J
  • Poate fi controlat și cu o telecomandă (telecomanda nu este inclusă)
  • Operațiunea Cyclic Wave ®
  • Tehnologie Bi-Polar ®